Løsninger til kokillestøbning

Din systemleverandør – vi tilfører værdi

Med fokus på markedsbehov udvikler Jydsk Aluminium Industri sammen med vores kunder emnet til det optimale design både med hensyn til kokillestøbning, men også for de efterfølgende processer såsom varmebehandling, bearbejdning, robotsvejsning, vask, tæthedsprøvning, montage og overfladebehandling. I alle vores processer anvender vi en høj automatiseringsgrad, og derigennem sikres et optimalt produkt med lave total cost of ownership – leveret direkte til kundens produktionslinje.

process
 

1. R&D support

Din udviklingspartner med unik know-how indenfor kokillestøbning og optimale produktionsmetoder ved blandt andet bearbejdning, tæthedsprøvning og robotsvejsning. Vi hjælper jer med at udvikle produkter, der lever op til fremtidens behov i jeres marked, og sammen sikrer vi jeres vækst.

2. Prototyper og projektledelse

Kortest mulig tid fra idé til serieproduktion er vigtig for vores kunder. Jydsk Aluminium Industri leverer derfor prototyper til funktionstest m.m. samtidig med, at vores projektledere styrer produkterne sikkert i serieproduktion til aftalt tid.

3. Automatiseret og fleksibel produktion

Vi har både støberi og maskinpark for de efterfølgende processer under samme tag. Derigennem har vi opbygget stort know-how indenfor processtyring og fleksibel automatisering i alle processer inkl. kokillestøbning. Det gør os i stand til at sikre konkurrencedygtige priser – også ved mindre volumener.

4. Fleksible logistikløsninger

Jydsk Aluminium Industri leverer globalt til vores kunders montagelinjer, som er styret både direkte, via konsignationslagre, kanbansystemer eller andre logistikløsninger efter kundens behov. Vi koordinerer løbende i henhold til kundens forecast og afkald/ordre (EDI), så vi kan tilpasse os varierende behov med kort varsel.