Idégrundlag

JAI tager udgangspunkt i kundens behov. JAI påtager sig rollen som nøgleleverandør hos kunder, som efterspørger udvikling, emnedesign, prototyper og løbende leverancer primært af færdigbearbejdet aluminiumstøbegods i kombination med produktoptimering, rådgivning omkring omkostningseffektivitetet samt komplette logistikløsninger. JAI fokuserer på kunder, der stiller krav om et højt kompetenceniveau og dermed ønsker et samarbejde med en løsningspartner, som kan levere direkte til kunden i ønsket kvalitet og alt i rette tid, idet kunden betragter aluminiumstøbegods som kritiske komponenter i kundens anlæg og produkter.

 

Branche- og kundefokus

Automotive

Lastbiler, busser, off-highway, motorcykler og e-mobility

Energi

Gasisolerede anlæg, måletransformatorer, afbrydere, øvrige specialsegmenter indenfor højspænding (GIL, kompensatorer, etc.)

Pumper

Hydraulikpumper, Spildevandspumper

Marine/Motor

Motorkomponenter, dele til marinedrev

Robot

Dele til arm, fundament og karussel

 

Produkt/procesfokus

JAI fokuserer på leverance af fuldt færdige produkter med en høj forædlings- og automatiseringsgrad – direkte til kundens montagelinie inkl. bearbejdning, varmebehandling, montage, svejsning og svejsekonstruktioner, overfladebehandling og udvidet kvalitetskontrol i form af materialecertifikater, røntgen, penetreringstest, tæthedsprøvning, mv.

Geografisk fokus

JAI leverer direkte til kundernes produktionsplatforme i hele verden, dog med primær fokus på kunder med hvem samarbejdet tager sit udspring i Europa.